Alleen buitengewone ingrediënten voor de ultieme smaak
Het gaat niet enkel om wat in onze producten zit, maar ook wat er niet in zit. Wij gebruiken enkel kwaliteitsvolle en natuurlijke ingrediënten. Wij zeggen neen tegen bewaarmiddelen, stabilisatoren, kleurstoffen en palmolie. Wij gebruiken enkel natuurlijke smaakmakers. Wij weigeren ook om onze producten vol lucht te pompen voor een rijk en overheerlijk roomijs. Häagen-Dazs roomijs start steeds met 4 ingrediënten: room, melk, suiker en eieren. Daaraan voegen we enkel ‘buitengewoon’ toe.
Vanille
We gebruiken vanillebonen uit de bossen in Madagaskar en helpen boeren door te zorgen voor een eerlijk salaris, scholing en schoon water. Want een gelukkige vanilleboer betekent een gelukkige vanillesmaak.
Aardbeien
We hebben de tijd genomen (zes jaar maar liefst) om de lekkerste aardbeien te vinden uit de honderden soorten die er zijn. We laten de natuur zijn ding doen voordat we met de uiterste zorg beginnen met plukken.
Chocolade
Waarom Belgische chocolade? Omdat dat gewoonweg de beste is. En alleen de beste maakt Häagen-Dazs buitengewoon.
Karamel
We hebben de ultieme karamelsaus gevonden, met een unieke toegeeflijke romigheid die onze zorgen deed wegsmelten. Het was romig, licht gezout en… we werden verliefd.